Onze sterktes

Wij zijn een totaalaanbieder in interieurbouw en gespecialiseerd in het renoveren, verfraaien en inrichten van interieurs en exterieurs van woningen, kantoren, winkels en horecapanden. Van de inrichting van een compleet kantoorpand tot plaatsen van je droomkeuken; ons team gespecialiseerde vaklui pakt jouw project met enthousiasme aan en levert een perfect resultaat.

 

Gestart als schildersbedrijf zijn we doorheen de jaren uitgegroeid tot een allround interieurbouwer. We verzorgen interieurwerken voor particulieren en bedrijven, en vormen bovendien een zorgvuldige uitvoerder voor architecten en interieurinrichters. Ook bouwbedrijven en projectontwikkelaars kunnen voor grotere serieopdrachten bij ons aankloppen.

 

We blijven innoveren om te kunnen voldoen aan de steeds veranderende markt en volgen de nieuwste technische ontwikkelingen en trends op de voet. Onze knowhow, gedrevenheid naar meesterschap, en jarenlange ervaring geeft ons de mogelijkheid om hedendaagse hoogkwalitatieve interieurs te realiseren.

 

Met verschillende specialisaties onder één dak, staan we graag in voor totaalinrichting, waarbij ontzorgen centraal staat. Ons team wordt dan als het ware jouw team, vakkundig gestuurd door een projectverantwoordelijke, van start tot finish.

Onze aanpak

Benieuwd hoe we voor jou te werk gaan?

 

  • Neem contact met ons op en wij sturen een projectverantwoordelijke die bij je langs komt. Samen bespreken we je plannen, wensen, mogelijkheden en voorziene budget. Op basis van dit gesprek zenden we je een duidelijke prijsofferte op.
     
  • Kies je om je project in onze zorgvuldige handen te leggen? Dan wordt de planning opgemaakt en het budget en opeenvolgende werken vastgelegd.
     
  • Als klant krijg je professioneel advies bij je materiaalkeuze. Bij onze vaste leveranciers, die we met veel zorg voor jou selecteerden op basis van kwaliteit en onberispelijke service, kan je volop kiezen uit hun ruime en gevarieerde collecties.
     
  • Eens de werken gestart door jouw team ervaren vakmensen kan je voor alle communicatie steeds terecht bij jouw projectverantwoordelijke, en dit tot eventuele naverkoop.

Ons team

Het FDK-team omvat een 100-tal goed geschoolde en ervaren vakmensen en specialisten in onderaanneming, die zowel in directe opdracht als in samenwerking met professionals in de interieurbouw werken. Hun vakkennis, efficiëntie en gedrevenheid naar een perfecte afwerking zorgt ervoor dat zelfs de meest ingewikkelde projecten tot een prachtig resultaat worden gebracht.

 

Wat de opdracht ook inhoudt, alle werken worden steeds met precisie, kwaliteitsvolle materialen en respect voor deadlines en eventuele bewoners of bedrijfswerking uitgevoerd. Voortdurende opleidingen en het aanscherpen van hun productkennis en technieken door leveranciers waar FDK mee samenwerkt, zorgen ervoor dat de meest creatieve ontwerpen of werken waar snelheid cruciaal is probleemloos aangepakt worden.

 

Bovendien ziet het FDK-team graag hun rangen aangroeien met nieuwe leden, die ze verder kunnen opleiden om op dezelfde meesterlijke wijze de binnen- en buitenzijde van woningen, bedrijven en horecapanden met maatwerk tot perfectie te brengen. Heb je interesse om deel te worden van het FDK-team? Aarzel dan niet en ontdek onze vacatures of zend ons je spontane sollicitatie.

Onze waarden

Meesters in uitvoering

Als vaklui en specialisten leveren wij maatwerk en staan we in voor een perfecte afwerking tot in de kleinste details. Onze vakkennis, ervaring en inzicht vormen de belangrijkste meerwaarde in jouw project.

Vlotte communicatie

Jouw project wordt ook ons project? Reken dan op een duidelijke offerte, helder en praktisch advies, een zorgvuldige opvolging van jouw project en een vlot toegankelijk aanspreekpunt voor al je vragen.

Vertrouwen en respect

Werken voor particulier of professioneel? Maakt niet uit. We werken in volledig vertrouwen, met respect voor gemaakte afspraken en een strakke opeenvolging van verschillende werken door één team.

Competitieve prijzen

Door de hele brede waaier aan specialisaties in ons team hebben wij alle werken in eigen beheer. Dit zorgt voor kortere werktijden, een hoge kwaliteitscontrole en uitvoering tegen correcte prijzen.

Vraag om een vrijblijvende offerte

Benieuwd hoe we jouw project aanpakken?